99 thoughts on “Gastenboek

 1. Carolien

  Voor de Kerstlunch met de familie had ik een kransekage bij Lisbeth besteld. De kage zag er prachtig uit, en het smaakte echt fantastisch. Een absolute aanrader!

 2. Lone Bek

  Voor een team-event hebben wij (21 personen) heerlijk kunnen smullen van warme stukken kringle en de lekkerste kransekager. Het gebak was een groot success onder de deelnemers (won eerste prijs over Korea, China, US, Duitsland, Nederland en Friesland), een betere vertegenwoordiger van Deense taarten is ver te zoeken. Super service van Lisbeth ook dat het gebak helemaal naar Leeuwarden werd bezorgd. Bedankt!

 3. s de jong

  Heerlijk gesnoept van het Deense gebak. Was echt super en goede afsluiting na heerlijke Deense Lunch.

 4. S vd Stap

  Gisteren ondanks het corinavirus genoten van allerlei Deens lekkers.
  Het was heerlijk!

 5. Martin Brakels

  Beste Lisbeth,
  Bedankt nogmaals dat je me kon helpen afgelopen donderdag!
  Het gebak viel goed in de smaak bij onze regie-assistente en bij de hele groep. Ik vond zowel de kransekage als de drømmekage erg lekker. Van de drømmekage was goed af te proeven dat hij zeer vers was. Heerlijk!

 6. Nina Kromhout

  Dag Lisbeth, zowel ikzelf als mijn bezoek waren aangenaam verrast door jouw lekkere taarten! We hebben ervan gesmuld. Ook de kinderen vonden ze erg lekker. Mijn kleinzoon van 4 weigert fruit te eten, jouw perentaart at hij met veel smaak op!
  De taarten zijn minder zoet dan het doorsnee Nederlandse gebak, dat is heerlijk.
  En, zoals mijn schoonzus zei: ‘het is weer eens iets anders’.
  Dankjewel. Mijn verjaardag was mede door jouw taarten erg geslaagd.

 7. Belinda

  Wat hebben we genoten van de heerlijke Deense koffietafel!
  Voor mijn Deense moeder die haar 80e verjaardag vierde, wilden we iets bijzonders doen. Dit is zeker gelukt en wat zijn de Denen toch trots op hun mooie vlag. Zo gezellig al die vlaggetjes en servetten. Top!
  Lisbeth, mange tak en graag tot ziens!

 8. Inger Kant-Broløs

  Dejlige kransekager til min mands fødselsdag, og så blev de ovenikøbet bragt til døren af Lisbeths søn som studerer her i byen, god service. Tusind tak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *