99 thoughts on “Gastenboek

 1. Daphne

  Vandaag de Deense broodjes en Kanelsnegl’s opgehaald en natuurlijk gelijk geproeft, heerlijk! Niets dan lof! Goede, vriendelijke service en een heerlijke smaak. Wij komen snel terug!

  Groetjes Daphne

 2. Bodil

  Bodil

  Als Deense kan ik alleen iedereen gelijk geven over het heerlijke gebak en de lekkere tarten van Lisbeth. Ze zijn echt origineel en van bakkerskwaliteit.
  Toen ik mijn 60’e verjaardag vierde dit voorjaar was de Deense koffietafel het hoogtepunt waar alle vriendinnen en familie zeer van genoten hebben. Het zag er prachtig uit en smaakte geweldig.
  Kærlig hilsen,
  Bodil

 3. simone

  Hebben een heerlijke Deense High tea samengesteld, samen met Lisbeth.
  toen ik het kwam halen ook nog servetjes in deense sfeer! De citroentaart zou ik iedereen aanbevelen, en de mandlekager zijn ook zo lekker, kon er niet vanaf blijven, ga in Denemarken zeker op zoek naar deze marsepein. ik vond het een feestje.
  was er zo blij mee, dank je wel Lisbeth

 4. Peter

  Als liefhebbers van de Deense bak kunst hebben we onlangs diverse dingen uit het aanbod besteld en opgehaald.
  Heeeeel erg lekker allemaal !! We werden er blij en tevreden van.
  Super service overtrof onze al hoge verwachtingen nog !
  Helemaal geweldig , een aanrader dus !!

 5. Corrie Kopmels

  Vrijdag was ik jarig en ik had deze keer geen zin om zelf te gaan bakken. Er waren al genoeg andere dingen te doen aan de voorbereiding. Omdat ik de citroentaart van Lisbeth al eens bij Ellen had geproefd en die erg lekker had gevonden, ging ik naar de website van Danish&Delicious en bestelde de worteltaart, de taart met fruit van het seizoen (peren gekozen) en natuurlijk de citroentaart. Iedereen zat er van te genieten. Behalve dat ze zo lekker waren, zagen ze er ook zo mooi en feestelijk uit.

  Bedankt Lisbeth,

  Corrie

 6. Sylva

  Ha Lisbeth,
  Toen ik op tv de gebakjes die je maakte zag wist ik het gewoon: ik moest en zou op mijn verjaardag jou gebakjes uitdelen op mijn werk . Dat is ook gebeurd en sindsdien hoor ik mijn collega’s regelmatig praten over de bijzondere en heerlijke traktatie! Er zijn collega’s die zelfs meerdere gebakjes hebben genuttigd die dag. Voor herhaling vatbaar! Ga vooral door met het uitbouwen van je droom Lisbeth!

 7. Marjo van Rijn

  Hallo Lisbeth,

  Heb net met heel veel plezier en aandacht naar “jouw” Droom in uitvoering uitzending gekeken RESPECT voor alles wat je doet en je droom waarmaakt op deze manier,superleuk om te zien dat je veel hulp krijgt van man en dochter,SUPER!!

  Ik wens je heel veel succes maar dat gaat zeker lukken!

  Met vriendelijke groet,
  Marjo van Rijn

 8. Imane

  Hallo, Ik keek naar het programma Droom in Uitvoering en ik ben zo dus op deze website gekomen 🙂
  Ze zien er heeel lekker uit en ik wil ze zelf ook leren maken!
  Vooral de Deense amandelgebak 🙂 mmmm….
  Groetjes, Imane (13)

 9. Monique

  Dag Lisbeth,

  ben net aan het kijken naar omroep Max; wat ziet het er allemaal heerlijk uit!
  Geen idee hoe het smaakt maar ik ben een gebakjesfan.
  Leuk dat je van je hobby je beroep kunt maken. Ik wens je veel succes!

  Met vriendelijke groet,
  Monique

 10. Ellen

  Afgelopen zondag een kleine Deense koffietafel besteld voor een verjaardag. Zes Deense lekkernijen per persoon. Het was heerlijk, zag er prachtig uit, gevarieerd van smaak, kortom, een groot succes!
  Zeker voor herhaling vatbaar. Ook de service is prima, we konden alle spullen op zondag ophalen, dus alles was super vers!
  Lisbeth adviseert ook goed zodat je een smakelijk geheel hebt!
  Groeten,
  Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *