96 thoughts on “Gastenboek

 1. Lisette en Matthijs

  Onze belangrijke dag is een groot succes geworden! Een heerlijke koffietafel met taarten en gebakjes die er niet alleen prachtig uitzagen, maar ook nog eens heerlijk smaakten! Voor iedere smaak wat wils! In de toekomst doen we zeker nog eens een bestelling!

 2. Yolanda

  Bij toeval keek ik naar het tv-programma Droom in uitvoering en was meteen nieuwsgierig naar je website. De foto’s zijn zeker goed gelukt. Een goede beslissing om een professionele fotograaf in te huren. Jammer dat ik niet in de buurt woon, anders zou ik graag komen proeven.
  Succes!
  Groetjes uit Australië

 3. Willemien Zevenbergen

  Hallo Lisbeth,

  Ik woon in Canada en heb net Droom in Uitvoering zitten kijken, geweldig .
  Bij deze van Harte Gefeliciteerd met je eigen bedrijf.
  De foto’s zijn erg mooi en ziet er allemaal heerlijk uit.
  Hier is het eetcultuur een beetje zoals in Denenmarken denk ik, veel gebak en taarten, ik herken verschillende taarten die hier ook zijn.
  Zelf doe ik hier wat Hollandse taarten bakken en ook straks kerst kransen op bestelling.
  Veel succes

 4. Elske

  Hoi Liesbeth,

  We zijn nu alle lekkernijen aan het bekijken via BVN. Bezorgen jullie ook in Zwitserland?

 5. Marianne O/

  Hallo Lisbeth, ik heb net Droom in Uitvoering gezien en daarna meteen je website bekeken. Die professionele foto’s zijn goed gelukt zeg, het water liep me in mijn mond!
  Ik heb een tijdje geleden met je gepraat over je plannen en nu is het dus werkelijkheid geworden, gefeliciteerd!
  Ik heb inspiratie gekregen voor een kleine High Tea en omdat ik gelukkig in Harderwijk woon, kan ik het te allen tijde ophalen.
  Veel succes, Marianne O/

 6. Ingeborg Stolker

  Geweldig Lisbeth dat je je droom bent gaan volgen. Het ziet er zo mooi uit. Van de Deense les weet ik dat het net zo smaakt als dat het er uit ziet. Wij zijn nog steeds bezig met onze droom voor Denemarken. Suc6 met je nieuwe bedrijf.

 7. Eva

  Ik heb net de aflevering van Droom in Uitvoering gezien.
  Ik ben zeer onder de indruk van hoe je je carrière switch hebt aangepakt! Alles ziet er professioneel uit en wat een mooie website! Het heeft mij geïnspireerd om later als ik groot ben (ben nu pas 23 jaar…) ook van mijn hobby mijn werk te maken.
  Ik wens je veel succes met het verwerkelijken van je droom en zal wellicht in de toekomst eens Deens gebak bij je bestellen!

  Groetjes, Eva.

 8. Willeke

  Hoi Liesbeth,

  Met veel plezier de uitzending van Droom in uitvoering teruggekeken, echt super leuk dat je dit hebt weten te realiseren! Ik als zelfstandig ondernemer vind het erg leuk om te zien hoe iemand zo gepassioneerd kan vertellen over een (past begonnen) bedrijf en het Deense gebak zag er ook nog eens prachtig uit!
  Ik wens je heel veel succes met je Deense hapjes, taarten en andere heerlijke lekkernijen en ik hou je site zeker in gedachten mocht ik eens iets origineels zoeken! Je bedrijf wordt vast een succes!!

  Groetjes, Willeke

 9. Marjan P.

  Hallo Lisbeth,
  ‘k Zag je op tv, wat een leuk, positief programma en een aantrekkelijke lekkernijen maak je! Jammer dat er geen geur-tv is…
  Ik dacht: helemaal niet in de buurt, wat jammer! … tot ik hier op de site zag dat je in Harderwijk woont, há, dan kunnen we mooi even van de snelweg A28 af om wat bij je op te halen… of is dat een gek idee? :-))
  Is het een idee om restaurants etc. te noemen met wie je samenwerkt, lijkt me ook wel mooi om daar dan eens aan de koffie met … te gaan.
  Heel veel succes,
  Marjan
  PS Mooie website ook!

 10. Monique Bakker

  Hallo,

  Heb je programma gezien op t.v.
  Wil even laten weten dat ik het fantastisch vind dat je je droom volgt.
  De website ziet er heel mooi uit.
  En alles wat je maakt heerlijk.
  Wil je heel veel succes wensen.

  groetjes Monique Bakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *